Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

E-post 27. des, 2009

ernasöster

takk for koselig julehilsen. vi har det bra og håber det samme med dere. håber vi sees snart. godt nytt år fra oss her i KUNGSBACKA

E-post Nettside 26. des, 2009

Audny

God jul !
Håper dere har det fint med varm jul.
Her er det litt snø på marka men i dag ser det så grått ut så får se hva det blir til.
Har alle mine tre barn hjemme så vi koser oss med god mat og godter til vi sitter og gaper etter luft , så i dag må det bli en tur ut i frisk luft.
GODT NYTTÅR !
Hilsen fra Audny .

E-post Nettside 22. des, 2009

Lise

Hei på dere begge to...
Er bare innom på snarvisitt for å ønske dere en riktig God Jul og et riktig Godt Nytt År..

Ha det riktig godt begge to...

Juleklem fra Lise

E-post Nettside 21. des, 2009

andre davik-kvam

hei på dere, skrev til dere for 14 dager siden ca, men har ikke fått svar. Er bekymra for at noe er galt. Kor gikk det med Gerd? Håper å høre fra dere, god jul..

E-post 21. des, 2009

Brit Thomsen

Hei Gerd og Oddvar.
Ønsker der en riktig god jul i Spania. Hadde håpet å komme ned en tur i november, men fikk det ikke til. Reiser til India etter jul. Jeg lengter etter å komme ned til de fattige i landsbyene igjen. Gi dem Guds Ord og vær en av dem. Kommer hjem igjen før påske. Kanskje blir det en Spaniatur da, hvis jeg har mer penger igjen!!!!! Er fattig pensjonist nå, men fryyyder meg over livet!

E-post 20. des, 2009

Rie Rasmussen

hvor kan jeg købe bogen om Anna Strømsrud?

Flot hjemmeside.
Tak

E-post Nettside 20. des, 2009

Anne Lise

Kjære Gerd Solveig og Oddvar. Jeg har lest noen av deres førjulsbetrakninger og viktige spørsmål til ettertanke. Tusen takk for deres bidrag til å reflektere over våre liv i verden. Vi i Norge har et stort ansvar med all vår materielle rikdom+++

Vil få ønske dere en velsignet julehøytid og at 2010 blir et år med mange meningsfulle øyeblikk for dere. Varme og lys fra Anne Lise

E-post Nettside 6. des, 2009

Tom Kjærsgaard

Hei Gerd Solveig, Fikk tips om deres flotte hjemmeside av Tante "Jandi". Husker deg jeg vøttø ......... husker du meg da ?

E-post Nettside 24. nov, 2009

Ann Forberg

Hei, og takk for koselig hilsen i min gjestebok. Hyggelig at dere likte koblingen mellom Blå Salme og mitt eget foto. Må prøve å gjøre det like bra når jeg velger desemberdikt.
;-)
Ha en fortreffelig adventstid!

Mvh Ann Forberg

E-post Nettside 21. nov, 2009

Jorid Elvine

Heisann.
Takk for en gripende reise på hjemmesiden deres...

E-post Nettside 21. nov, 2009

Audny

Hei til dere !
Takk for hyggelig hilsen i GB .
Jeg vil sende dere en hilsen fra en vindfull Kristiansund i dag .
Typisk for denne årstiden , men jeg er glad det ikke er snø enda , da blir ikke vinteren så lang . Dårlig fotovær men får forske litt på lys og farger inne .
GOD HELG !
Hilsen fra Audny :)

E-post 20. nov, 2009

eva

Hei på dere .Så koselig det var innpå her da .Vi gleder oss til Spania nå ,da skal vi kose oss .Glad i dere ,hilsen Eva og Stian ..

E-post Nettside 17. nov, 2009

May-Brit Blesvik


Hei begge to.
Dette er en fin hjemmeside.
Lykke til videre.

Hilsen May-Brit

E-post Nettside 16. nov, 2009

Anne Lise

Hei igjen!
Tusen takk for koselig mail. Vil bare ønske dere mange minnerike og gode øyeblikk i Spania. Etter det jeg har lest på siden deres tror jeg dere er seere som er åpen for hver ny dag. "LIvet er ingen motorvei mellom vuggen og graven, men plass til å parkere i solen" jeg tror det var rett sitat fra Phil. Bosmans. Sender gode solstreif på deres vei - kveldshilsen fra Anne Lise

E-post Nettside 13. nov, 2009

Audny

RIKTIG GOD HELG TIL DERE BEGGE TO . HELGAHILSEN FRA AUDNY I KRISTIANSUND.N